Benegas

 • Uw tip wordt beloond!

  Benegas relaties hebben een streepje vóór! Zowel u als de nieuwe klant ontvangt naar keuze: gratis*150 liter gas of een cadeaubon.
  Lees meer
  Benegas propaangas tanks2
 • Benegas in beeld

  Benegas is al bijna 60 jaar een betrouwbare en toonaangevende leverancier van propaangas voor verwarmingsdoeleinden en andere toepassingen. Vanuit het Gelderse Putten vindt de gehele organisatie van Benegas plaats.
  Lees meer
  tankwagen voor benegas in beeld
 • Nagenieten van het recreatieseizoen

  Heerlijk dat mooie weer om nog even te genieten van het buitenleven. Naar de caravan of op pad met de camper. In het weekeind gaat de barbecue lekker aan en verlengen we de avonden met een terrasheater. Met gas lekker snel aangestoken voor een gezellige en comfortabel warm bbq met de familie en vrienden.
  Lees meer
  picknick park voor recreatieseizoen begonnen
 • Staaltje Vakwerk

  Benegas beschikt in Putten over een ultramoderne reconditioneringsfaciliteit. Hier komen alle tanks binnen en worden tanks tot 8m2 geinspecteerd, gekeurd, en opgeknapt.


  Lees meer
  spuiten voor sterk staaltje1
 
 
 
 

Propaangas op maat geleverd in bulktank of gasflessen

Information française

Graag laten wij u zien waarom Benegas al 60 jaar een betrouwbare en toonaangevende leverancier van propaangas in bulk en gasflessen is. Door middel van eigen verhalen over de voor hun specifieke toepassingen geven onze klanten aan waarom zij kiezen voor Benegas. Benegas propaan is een schone energievoorziening die op maat wordt geleverd en waarbij klant centraal staat.

Benegas is de specialist op het gebied van propaan geleverd in bulktanks en gasflessen in diverse afmetingen afgestemd op uw energieverbruik. Maatwerk dus! Benegas levert niet alleen het propaangas maar verzorgt ook de plaatsing van bulktanks, installaties en apparatuur wanneer gewenst. Wij bieden u aanvullende services waaronder verschillende betalingsmogelijkheden en voorraadbeheer op afstand. Dus nooit meer onverwacht een lege propaantank.

Naast propaan voor bulk en gasflessen is Benegas in Nederland ook marktleider op het gebied van drijfgassen oftwel Aerosols.

Benegas, gevestigd in Putten, is een propaangas leverancier met een landelijke dekking. In Midden-Nederland wordt Benegas vertegenwoordigd door hoofddepothouder Guliker en in Zeeland door hoofddepothouders Dekker en Mol. Hierdoor staan we altijd dicht bij de klant, en kunnen we snel ter plaatse zijn wanneer nodig. Dagelijks rijden onze propaan tankwagens door zowel Nederland als België.

Veiligheid, Kwaliteit en Toegevoegde Waarde zijn de pijlers van ons succes. Al onze activiteiten worden uitgevoerd met respect voor mens en milieu. Alle bedrijven, chauffeurs en installateurs waar Benegas mee werkt zijn volgens de richtlijnen geschoold en gecertificeerd. Mochten onze klanten ons ergens voor nodig hebben dan is Benegas via de storingsdienst 24 uur per dag bereikbaar. Binnen 24 uur na melding komt er een installateur ter plaatse om de storing te bekijken.

Correspondentie adres:
Zuiderzeestraatweg 1
3882 NC Putten
Nederland
Tel: 0800-99016
Fax: +31 (0)341-360216
E-mail: info@benegas.com

Schrijft u zich hier in en ontvang de Benegas nieuwsbrief.